IDŐBEN BIZONYÍTOTT PADLÓK! 1994 óta. CSALÁDI vállalkozás. Professzionalizmus, minőség, a legjobb! / AKADÁLYMENTES házak és lakások! / ÚJ: KOMPOZIT RIGID vinil padlók ParkettWorld akciós árakon -30%! Meleg, puha, vízálló, 150m2 átmenet csíkok nélkül, hangszigetelt. / Rangos ParkettWorld prémium fa parketták vízálló felülettel! Padlót, parkettát készítünk lépcsőnek, ajtónak, asztalnak, stb azonos színben! / HORMANN ajtók és tokok a legjobb árakon! / Design bútor BRIK! / A COREtec és a VETEDY hivatalos importőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon! / USSPA medencék és pezsgőfürdők!

Akadálymentes lakás vagy ház. A COREtec akár 400 m2-t kínál a helyiségek közötti tágulási hézagok nélkül

COREtec-FLOORS_logo_Q

A COREtec kompozit vinil padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

COREtec padlónk alkalmas fürdőszobák stb. Egy fantasztikus előnyhöz jut: minden helyiségben egységes a padló, vagyis azonos vastagságú, azonos hőmérsékletű a padló, ugyanaz a karbantartási struktúra az egész házban vagy lakásban. Egy akadálymentes lakás, ház könnyen felporszívózható, vagy felmosóval kimosható, sehol nem áll az utadba átmenetrúd, küszöb, nem botlik meg sehol, a kosz nem tapad oda.A COREtec padlónk meleg és puha, és amikor a fürdőszobában tartózkodik, soha nem fogja érezni a hideget a lábán, mint amikor csempén jár.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5