Minőségi termékek az egészséges belső térért, kiváló szolgáltatással - ez a mi dolgunk!

A ParkettWorld kft. egy családi vállalkozás, amelynek működésében már a harmadik generáció vesz részt. Fontos számunkra az általunk kínált termékek és szolgáltatások minősége, és minden ügyfelünkkel szemben tisztességes megközelítésre törekszünk.

Mi vagyunk a legrégebbi padlóburkoló cég Szlovákiában, amely még mindig aktívan foglalkozik a nagykereskedelemmel. A céget apám alapította 1994-ben!

ParkettWorld-budova
pracovny-meeting

Cégünk stabil, hosszú távú üzleti partnerségen alapul.

A cég középpontjában a hozzáértő kollégákból álló csapatunk áll, akik évek óta segítenek nekünk abban, hogy barátságos légkört teremtsünk, és valóra váltsuk az Ön kívánságait. Szakértői tanácsokkal szeretnénk segíteni Önnek egy szép élettér kialakításában. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a padlóburkolatok, ajtók, teraszok, medencék és pezsgőfürdők területén nemcsak a kiskereskedelemben, hanem a nagykereskedelemben is, építészekkel, tervezőkkel, építőipari cégekkel, fejlesztőkkel és partnerekkel együttműködve az egész országban. Családunk szerves részét képezik a különböző típusú kül- és beltéri padlóburkolatok, ajtók, teraszburkolatok, homlokzati burkolatok és atipikus megoldások telepítésében sokéves tapasztalattal rendelkező, kipróbált szerelők, akik mind a belső, mind a külső terek számára alkalmasak.

A legjobbat kínáljuk, amit a gyártók gyártanak. Portfóliónkban megtalálhatóak a legmagasabb minőségű vinyl, fa padlóburkolatok, beltéri ajtók, teraszburkolatok, homlokzati burkolatok, medencék és pezsgőfürdők.

Jelenleg Csehországban és Magyarországon is bővítjük tevékenységünket, ahol 2019 óta a COREtec vinil padlóburkolatok forgalmazói vagyunk.

A szlovák padlóburkolat-iparban szerzett elsőségeink:

  • A legrégebbi padlóburkoló cég, amely még nagykereskedelemmel is foglalkozik
  • Elsőként vásároltunk egy Scania kamiont, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk partnereinknek és ügyfeleinknek.
  • Elsőként építettünk egy 1000m2-es bemutatótermet, hogy inspiráljuk ügyfeleinket és partnereinket.
  • Mi vagyunk az elsők, akik kizárólag prémium minőségű termékeket kínáltunk családi vállalkozásoktól.
  • Mi voltunk az elsők, akik a medencék és pezsgőfürdők értékesítését is felvettük a termékportfóliónkba.
  • Mi voltunk az elsők, akik franchise révén a két legnagyobb várost, Pozsonyt és Kassát is lefedtük.
  • A Cseh Köztársaságban és Magyarországon is elsőként kezdtük el a termékek forgalmazását. Más országokba is készülünk.

JUDr. Michal Zima, vezérigazgató

Mutass többet

Történetünk

Történelem

1994
a Z&Z PARKETY, s.r.o. cég megalapítása - elsősorban olyan gyártókkal működünk együtt, akik szintén családi vállalkozások. A családi vállalkozás törődik a hírnevével, a helyes megközelítéssel, ezért ügyfeleinek a csillagot is lehozza az égről.
1994
2003
egy minőségi belga laminált padló kizárólagos importőre lettünk, amelynek értékesítése sikereket hozott számunkra.
2003
2007
megvásároltuk első Scania kamionunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk partnereink és ügyfeleink részére.
2007
2010
Megnyitottuk új ParkettWorld üzletünket Kassán, ahol 1000m2-en a padlóburkolatok és kiegészítők, ajtók és keretek, terasz- és homlokzati burkolatok, úszómedence és pezsgőfürdő teljes választékát kínáljuk. Megtalálhatja a legmegfelelőbb parkettát és padlóburkolatot, amely megfelel az Ön elképzeléseinek, belsőépítészeti stílusának és költségvetésének. A DOMO 2010 szaklapban az év bemutatóterme címet is elnyertük.
2010
2012
mi lettünk a VETEDA fából készült teraszburkolatok és homlokzati burkolatok kizárólagos importőre - szabadalmaztatott rendszer a deszkák láthatatlan illesztésére - nincsenek látható csavarok a teraszon, homlokzaton, és lépcsőkön.
2012
2013
a LEBO márkájú ajtók és keretek kizárólagos importőre lettünk - minden típusú minőségi beltéri ajtó és keret.
2013
2014
megszereztük a HARO márkájú padlóburkolatok import jogát – német fa parketta és lamináltpadló gyártó 30 éves garanciával
2014
2017
Mi lettünk a COREtec - a parafa hátlappal ellátott prémium vinyl padlóburkolatok új generációjának - a világ legkelendőbb többrétegű padlóburkolatának kizárólagos importőre.
2017
2020
Mi lettünk az USSPA minőségi, egész éves karbantartásmentes minőségi úszómedencék és pezsgőfürdők importőre, melyek telepítéséhez földmunkára nincs szükség. A medence és pezsgőfürdő VETEDY Techniclic rendszerrel telepíthető, látható csavarok nélkül, a teraszához illő deszkák cseréjének lehetőségével. Válasszon egy teakfából készült teraszt és a medencéje vagy pezsgőfürdője egy teakfa keretben látható csavarok nélkül egy tökéletes alkotás lesz.
2020
2021
Májusban Pozsonyban nyitottuk meg a ParkettWorld új bemutatótermét ahol a portfóliónk összes minőségi termékét megvásárolhatja.
2021
Január 2022
Január - átalakítottuk pozsonyi bemutatótermünket, hogy nagyobb területen tudjuk bemutatni minőségi termékeinket.
Január 2022
Február 2022
Újabb ParkettWorld bemutatótermet nyitottunk ezúttal Prágában, ahol a portfóliónk összes minőségi termékét megvásárolhatja.
Február 2022
Marec 2022
Megnyitottuk a ParkettWorld bemutatótermünket Brünnben, ahol a portfóliónk összes minőségi termékét megvásárolhatja.
Marec 2022
Apríl 2022
a zsolnai partnerünk üzletet nyitott a ParkettWorld termékeivel Liptószentmiklóson.

További ParkettWorld bemutatótermek megnyitására készülünk.
Apríl 2022

Nyitvatartás

Tájékoztatjuk, hogy bemutatótermünk 2023.03.28.-tól 2023.03.31.-ig zárva tart. 2023.március 29 – április 2 között az Otthon Design 11. Otthonteremtési szakkiállításon veszünk részt a HUNGEXPO területén. Szeretettel várjuk a G pavilon 204A standnál.