Közösségi hálózatok

Rólunk

/
Rólunk

Minőségi termékek az egészséges belső térért, kiváló szolgáltatással - ez a mi dolgunk!

A ParkettWorld kft. egy családi vállalkozás, amelynek működésében már a harmadik generáció vesz részt. Fontos számunkra az általunk kínált termékek és szolgáltatások minősége, és minden ügyfelünkkel szemben tisztességes megközelítésre törekszünk.

Mi vagyunk a legrégebbi padlóburkoló cég Szlovákiában, amely még mindig aktívan foglalkozik a nagykereskedelemmel. A céget apám alapította 1994-ben!

ParkettWorld-budova
pracovny-meeting

Cégünk stabil, hosszú távú üzleti partnerségen alapul.

Történetünk

Történelem

1994
a Z&Z PARKETY, s.r.o. cég megalapítása - elsősorban olyan gyártókkal működünk együtt, akik szintén családi vállalkozások. A családi vállalkozás törődik a hírnevével, a helyes megközelítéssel, ezért ügyfeleinek a csillagot is lehozza az égről.
1994
2003
Egy minőségi belga laminált padló kizárólagos importőre lettünk, amelynek értékesítése sikereket hozott számunkra.
2003
2007
Megvásároltuk első Scania kamionunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk partnereink és ügyfeleink részére.
2007
2010
Megnyitottuk új ParkettWorld üzletünket Kassán, ahol 1000m2-en a padlóburkolatok és kiegészítők, ajtók és keretek, terasz- és homlokzati burkolatok, úszómedence és pezsgőfürdő teljes választékát kínáljuk. Megtalálhatja a legmegfelelőbb parkettát és padlóburkolatot, amely megfelel az Ön elképzeléseinek, belsőépítészeti stílusának és költségvetésének. A DOMO 2010 szaklapban az év bemutatóterme címet is elnyertük.
2010
2012
Mi lettünk a VETEDA fából készült teraszburkolatok és homlokzati burkolatok kizárólagos importőre - szabadalmaztatott rendszer a deszkák láthatatlan illesztésére - nincsenek látható csavarok a teraszon, homlokzaton, és lépcsőkön.
2012
2013
A LEBO márkájú ajtók és keretek kizárólagos importőre lettünk - minden típusú minőségi beltéri ajtó és keret.
2013
2014
Megszereztük a HARO márkájú padlóburkolatok import jogát – német fa parketta és lamináltpadló gyártó 30 éves garanciával
2014
2017
Mi lettünk a COREtec - a parafa hátlappal ellátott prémium vinyl padlóburkolatok új generációjának - a világ legkelendőbb többrétegű padlóburkolatának kizárólagos importőre.
2017
2020
Mi lettünk az USSPA minőségi, egész éves karbantartásmentes minőségi úszómedencék és pezsgőfürdők importőre, melyek telepítéséhez földmunkára nincs szükség. A medence és pezsgőfürdő VETEDY Techniclic rendszerrel telepíthető, látható csavarok nélkül, a teraszához illő deszkák cseréjének lehetőségével. Válasszon egy teakfából készült teraszt és a medencéje vagy pezsgőfürdője egy teakfa keretben látható csavarok nélkül egy tökéletes alkotás lesz.
2020
2021
Májusban Pozsonyban nyitottuk meg a ParkettWorld új bemutatótermét ahol a portfóliónk összes minőségi termékét megvásárolhatja.
2021
Január 2022
Január - átalakítottuk pozsonyi bemutatótermünket, hogy nagyobb területen tudjuk bemutatni minőségi termékeinket.
Január 2022
Február 2022
Újabb ParkettWorld bemutatótermet nyitottunk ezúttal Prágában, ahol a portfóliónk összes minőségi termékét megvásárolhatja.
Február 2022
Október 2022
ParkettWorld bemutatótermet nyitottunk Budapesten, ahol minden minőségi terméket megvásárolhat portfóliónkból
Október 2022
Június 2023
Saját márkanév alatt elindítottuk a prémium fa parketta értékesítését!
Június 2023