IDŐBEN BIZONYÍTOTT PADLÓK! 1994 óta. CSALÁDI vállalkozás. Professzionalizmus, minőség, a legjobb! / AKADÁLYMENTES házak és lakások, nincs átmenet csík vagy tágulási hézag, nincs csempe a zuhanyzóban! / ÚJ: KOMPOZIT RIGID vinil padlók ParkettWorld akciós árakon -30%! Meleg, puha, vízálló, 150m2 átmenet csíkok nélkül, hangszigetelt. / Rangos ParkettWorld prémium fa parketták vízálló felülettel! Padlót, parkettát készítünk lépcsőnek, ajtónak, asztalnak, stb azonos színben! / HORMANN ajtók és tokok a legjobb árakon! / Design bútor BRIK! / A COREtec és a VETEDY hivatalos importőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon! / USSPA medencék és pezsgőfürdők!

Házbejárati ajtók

Lakásajtók a Hörmanntól

Üdv itthon

Vitajte doma1

Vitajte doma_1

Vitajte doma2

Vitajte doma3

Fedezze fel az európai egység házajtóinak terveit. Mindegyik a maga módján megfelel a jó bejárati ajtóra vonatkozó egyéni elvárásoknak. Egy dolog azonban közös bennük: az eredeti Hörmann márkaminőség!

összesen 2 termék
AKCIÓ: ISOPRO házajtók (Ajtó Antracitszürke RAL 7016)
Akció Újdonság Tipp
AKCIÓ: ISOPRO házajtók
Raktáron (>5 db)
Ft497 305-tól / db
Kód: 1350/BIE

 

 

 

 

 

Jó okok a Hörmann bejárati ajtók mellett

Az összes előny áttekintése

CO2

Családi vállalkozásként nagyon is tudatában vagyunk a jövő nemzedékek iránti felelősségünknek, és minden olyan terméket kínálunk lakóépületekhez, amelyek CO2-semleges kibocsátásúak. Az építési projektekhez készült termékek Németországban CO2-semleges változatban is kaphatók, az ügyfél kérésére. A vásárlóknak így lehetőségük van termékeink megvásárlásakor kompenzálni a fennmaradó károsanyag-kibocsátást és hozzájárulni a klímavédelemhez. A Hörmann fenntartható fejlődési stratégiájának célja a károsanyag-kibocsátás csökkentése és elkerülése. Áramszükségletünket 100%-ban fedezzük minden európai termelőhelyen vásárolt zöldáramból. Számos egyéb intézkedést is alkalmazunk fogyasztásunk csökkentése és évi több mint 75 000 tonna CO2 megtakarítás érdekében. Együttműködünk a ClimatePartnerrel, hogy ellensúlyozzuk a fennmaradó kibocsátásokat tanúsított klímavédelmi projektek támogatásával.


Ajtólap tiszta ajtólapvonallal kívül és belül

Kridlo dveri

 

Válogatott és nemes bejáratot teremtenek a THERMOCarbon, THERMOSafe és THERMO 65 házajtóink Kívül-belül gyönyörű, a teljes hálószoba ajtólap megfelel a legmagasabb követelményeknek.

A belső megjelenés ideálisan harmonizál a lakóterek beltéri ajtóival, és a rejtett függönyökkel rendkívül nemesen néznek ki – alapfelszereltség a THERMOCarbon bejárati ajtókkal és opcionális a THERMOSafe bejárati ajtókkal.Kiváló hőszigetelés

Náš majster sveta v oblasti tepelnej izolácie

 

Házajtóink a nagy hőszigetelő képességű házajtók új generációjának számítanak. A 0,87 W/(m2.K) UD értékig a Thermo65 ajtókat nagyon jó hőszigetelés jellemzi. A ThermoSafe házajtók akár 0,8 W/(m2.K) UD értékkel is meggyőzőek. Mindkét ajtórendszer megfelel az új EnEV 2014 előírás minden követelményének A hőszigetelési érték világbajnoka egyértelműen a mi ThermoCarbon házajtóink. Akár 0,47 W/(m2.K) egyedi UD értékükkel az IFT Rosenheim passzívházak intézete is tanúsítja. Az üvegezésű ThermoSafe és ThermoCarbon házajtóknál az ajtólap az üvegezéssel együtt záródik. A szabadalmaztatott megoldás azt jelenti: még jobb hőszigetelés, mert a hab optimálisan kapcsolódik az üvegezéshez, így nem keletkeznek hőhidak. ThermoCarbon alumínium házajtó UD értékkel akár 0,47 W/(m2.K) - ajtóméret 1250 x 2200 (UD érték függ az ajtó méretétől).


 

Teljesen habosított ajtószárny

Vypenene kridlo 

A ThermoSafe, ThermoSafe Hybrid, ThermoPlan Hybrid és ThermoCarbon házajtókkal a PU hab optimálisan kombinálható az ajtóprofillal, a belső és külső lapokkal és az üvegezéssel. Ez az elegáns konstrukció a többi ajtórendszertől eltérően, ahol az alkatrészeket egyszerűen ragasztják, rendkívül nagy méretstabilitást és betörési ellenállást és még jobb hőszigetelést biztosít, mert az üvegezésnél nem keletkeznek hőhidak.


 
Blokkolás a betörés megelőzésére

vlamanie

Ami a biztonságot illeti, bejárati ajtóink új mércét állítanak fel. Az összes ThermoSafe és ThermoCarbon bejárati ajtó alapfelszereltségként az RC 3 betörésbiztos biztonsági osztályba tartozik. A ThermoCarbon bejárati ajtók az opcionális RC 4 biztonsági berendezéssel a biztonsági ajtóosztály legjobbjai. A Thermo65 és TopComfort házajtók opcionálisak az RC 2 berendezésben.

A nagyobb biztonság semmiképpen nem jelenti azt, hogy az ajtó megjelenése csorbát szenved. Betörésgátló biztonsági berendezés az ajtón, amely nem látható, ellentétben sok versenytárs megoldással. Ez a Hormann márka minősége.


 
Biztonságos üvegezés

Bezpečné presklenie

Balesetek és betörés elleni védelem tekintetében a Hormann házajtók a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. A szigetelő üvegezés belső és külső oldalán 8 mm vastagságú laminált biztonsági üveg (VSG) a maximális biztonságról gondoskodik. Esetleges törés esetén az üvegszilánkok összetapadnak és a fóliában maradnak, ami szinte lehetetlenné teszi a szilánkok okozta sérülésveszélyt. Ráadásul a laminált biztonsági üveg nagyobb védelmet nyújt a betörés ellen, mivel nehezebb áttörni.


 
Akadálymentes bejárat a házakba

Bezbariérové vstupy do domov

 

A Hormann Ecturn nyitó segédeszköz megkönnyíti a ThermoCarbon, ThermoSafe Hybrid, ThermoPlan Hybrid vagy ThermoSafe házajtók kinyitását. Az alacsony energiaigényű működésnek köszönhetően ez a szerszám nem igényel semmilyen biztonsági berendezést. Az új HDO 200 ajtóhajtás teljesen automatikusan nyitja és zárja a Top Comfort otthoni ajtót.

Az Ön biztonsága érdekében a Flatscan érzékelő figyeli az ajtó belsejét és külsejét. Mindkét rendszert kényelmesen vezérelheti a Hormann BiSecur kéziadókkal vagy rádiókapcsolókkal.Ajtó és kapu azonos megjelenésben

Dvere a brána v rovnakom vzhľade

Modern kapu- és ajtókialakítás egyforma megjelenésben: exkluzív Duragrain dekorjaink LPU 42 szekcionált garázskapukhoz L túlnyúlással tökéletesen illeszkednek a ThermoSafe alumínium házkapuinkhoz hasonló Decoral dekorációhoz. Ez egy harmonikus összkép kombinációját hozza létre, mintha egyetlen formából lenne. 5 dekor – cement, rozsdás patina, vadtölgy, régi fa és régi szürke fa – tervei garantálják a kivételes kapu- és ajtókialakítást, és kiemelik a homlokzat modern dizájnját.

A dekorok az ajtók és kapuk felületére a legmodernebb technológiával kerülnek felhordásra, és állandó színt és részletgazdag megjelenést biztosítanak. A ThermoSafe Decoral bejárati ajtók esetében a dekorok felhordása szabadalmaztatott felületkezelési eljárással, a garázskapuk esetében pedig innovatív digitális nyomtatási eljárással történik. A további végső felületkezelésnek köszönhetően a Duragrain felület is rendkívül erős, ellenáll a karcolásoknak és szennyeződéseknek, és garantálja a kapu hosszan tartó szép megjelenését. A tervek Duragrain dekorként LPU 42 szekcionált garázskapukhoz és L díszlécekhez, ThermoSafe házkapukhoz pedig Decoral kivitelben, összesen 18 motívumhoz érhetők el.


 
Lakásajtó a tér magasságába

Domové dvere na výšku priestoru

Az XXL változat ThermoSafe és ThermoCarbon bejárati ajtói bőséges lehetőségeket kínálnak a bejárati ajtó kialakításához és nagyobb kényelmet biztosítanak. Legfeljebb 2500 mm magas ThermoSafe ajtókat és 3000 mm magas ThermoCarbon ajtókat kaphat.Behúzható padlótömítés időjárás elleni védelemmel

Vysúvateľné podlahové tesnenie s ochranou proti poveternostným vplyvom

 

Az időjárás viszontagságai elleni védelemmel ellátott kihúzható padlótömítés egyrészt akadálymentes átjutást tesz lehetővé az ajtón a házba való abszolút akadálymentes bejárathoz, másrészt biztosítja az ajtó alsó végének lehető legjobb tömítését. . A termopánt ajtók opcionálisan elérhetők minden otthonba.Intelligens vezérlés az alkalmazás segítségével

Inteligentné ovládanie pomocou aplikácie

Használja okostelefonját egyszerűen kézi adóként. Az új Hormann BlueSecur alkalmazásnak köszönhetően Bluetooth-on (belső/külső Hormann bluetooth vevővel kapcsolódva) egészen kényelmesen vezérelheti garázskapuját vagy otthoni ajtaját. A családtagok számára pedig egyszerűen csak véglegesen vagy korlátozott ideig ruházhatja át a további felhasználói jogokat (vagy a szükséges alkalmazáson belüli vásárlást) az okostelefonjukra. Családunk minden tagjának mindig lesz saját "kapu- és ajtóvezérlője" az okostelefonján.Védő fogantyú alumínium házajtókhoz

Ochranná kľučka pre hliníkové domové dvere

A Hormann ThermoSafe, ThermoSafe Hybrid, ThermoPlan Hybrid és TopComfort alumínium bejárati ajtókhoz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült belső fogantyút kínálunk. Egy kivételes sajátosság: az ún a védőfogantyú a normál fogantyúkhoz hasonlóan kb. 87°-ban nyílik. Ez megakadályozza, hogy az ajtót háziállatok, pl. kutyák. Felejtsd el az ajtók zárását vagy a csúnya függőleges kilincshelyzeteket. Kényelmes ellenőrzési lehetőségek rokonoknál, pl. választhat elektromos vezérlőt, kódkapcsolót vagy ujjlenyomat-szkennert.


Átfogó gondtalan csomag

A régitől az újig

poradenstvo

 

Egy nap egyszerűen eljön az ideje az ajtó korszerűsítésének. Hörmann partnere átfogó, gondtalan csomagot kínál Önnek:

  • Szakképzett tanácsadás
  • Koncentrálj a helyszínen
  • Ökológiai ártalmatlanítás
  • Professzionális összeszerelés