IDŐBEN BIZONYÍTOTT PADLÓK! 1994 óta. CSALÁDI vállalkozás. Professzionalizmus, minőség, a legjobb! / AKADÁLYMENTES házak és lakások! / ÚJ: KOMPOZIT RIGID vinil padlók ParkettWorld akciós árakon -30%! Meleg, puha, vízálló, 150m2 átmenet csíkok nélkül, hangszigetelt. / Rangos ParkettWorld prémium fa parketták vízálló felülettel! Padlót, parkettát készítünk lépcsőnek, ajtónak, asztalnak, stb azonos színben! / HORMANN ajtók és tokok a legjobb árakon! / Design bútor BRIK! / A COREtec és a VETEDY hivatalos importőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon! / USSPA medencék és pezsgőfürdők!

FSC

FSC

FSC BIZONYÍTVÁNY

Az FSC® a Forest Stewardship Council rövidítése. Az FSC® egy nemzetközi szervezet, amely szabványokat állít fel arra vonatkozóan, hogy mi tekinthető felelősen kezelt erdőnek, mind környezeti, mind társadalmi szempontból. Az FSC® a felelősen kezelt erdőkre utal
ha az ökológiai, társadalmi és gazdasági szempontok egyensúlyban vannak.
HOGYAN MŰKÖDIK AZ FSC®?
Az FSC® erdő 30 időszakból áll. Évente csak egy időszakból szabad aratni, hogy az erdőnek legyen ideje helyreállni.
Minden FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező termékeket értékesítő vállalatnak részt kell vennie az úgynevezett felügyeleti láncban. Ez azt jelenti, hogy ebben a láncban minden vállalatnak FSC® tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. Válasszon FSC® tanúsítvánnyal rendelkező termékeket, és részese lesz más, felelősen kezelt erdők létrehozásának szerte a világon. A több FSC® erdő csökkenti a CO2-kibocsátást, bojkottálja az illegális fakitermelést, és lehetővé teszi, hogy az őshonos populációk és állatok továbbra is természetes környezetükben élhessenek.
MI AZ FSC® HASZNÁLATÁNAK ELŐNYE?
Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező faanyag használatával biztos lehet benne, hogy parkettája/belsője felelősen kezelt erdőkből származik. Amellett, hogy környezetbarát, egyre nagyobb az igény a kis- és nagyszabású projektekre egyaránt.
Az FSC® ellátási láncban való részvétellel és az FSC® tanúsítvány kiválasztásával egy teljesen új piacra lép. Ez számos lehetőséget kínál
vállalatok számára a fenntarthatóság, a marketing és az értékesítés módjaiban.
FENNTARTHATÓSÁG: A fenntartható üzletmenet az egyik legfontosabb tulajdonság, amelyet egy vállalatnak manapság garantálnia kell. Emellett a kormányok magasabb normákat állítanak fel a fenntarthatóság tekintetében. Fontos, hogy haladjunk a korral.
MARKETING: Az FSC® nagyszerű támogatást nyújt a marketing terén. Az FSC®-nek köszönhetően a vállalatok megkülönböztethetők a versenypiacon.
ÉRTÉKESÍTÉS: Az FSC® lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben új piacokat közelítsünk meg. Egy ilyen új piacra példa a növekvő projektpiac, ahol az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező termékek már nem hagyhatók figyelmen kívül.
Manapság gyakran kötelező az FSC® és a Cradle to Cradle TM termékek használata projekteken belül.
Termékeinket választva garantáltan megfelel minden magas követelménynek és követelménynek!