Közösségi hálózatok

Minden a COREtecről

/
/
Minden a COREtecről

Összeszerelési útmutató

COREtec vinil padló szerelési útmutató

A használat

A COREtec vinyl padló használata.
Nézze meg a megvalósításainkat:

  • a falon
  • fürdőszobában
  • a folyosó és a zuhany között dilatációs profil nélkül
  • lépcső
  • ajtó

Asztalt és bútort is le tudunk gyártani COREtec-ből.

Kiegészítők

Eredeti szegélyléc

(a padlóval megegyező dizájn)
70SP3 …. X - 19899 Ft/db
70SQR …. X - 10579 Ft/db
70SK3 .... X - 18199 Ft/db
70MD3 .... X - 11009 Ft/db
70QR3 .... X - 8469 Ft/db
70TM3 …. X - 11849 Ft/db
70FT3 .... X - 11849 Ft/db
70R3 .... X - 12699 Ft/db
70BT3 .... X - 12699 Ft/db
70ST3 .... X - 13119 Ft/db

Eredeti festhető szegélyléc (fehér színű)

70PSK2000-1 - 15659 Ft/db
70PSK2000-2 - 10579 Ft/db
70PKS2300-3 - 11009 Ft/db
70PSK2300-2 - 8039 Ft/db
70PSK2300-1 - 5499 Ft/db

Padlóápolás

COREtec vinyl padlóápolás

COREtec napi tisztítószer

Megőrzi a padló eredeti megjelenését. Napi használatra

A COREtec Daily Cleaner egy friss illatú, gyorsan száradó és erősen koncentrált tisztítószer, amely minden COREtec padlóra alkalmas. Könnyen eltávolítja a szennyeződéseket a padló törlésekor, és új megjelenést kölcsönöz a padlónak. Nem hagy nyomot, így megmarad az eredeti megjelenés. A rendszeres mélytisztításhoz használja a COREtec Intensive Cleanert.

7199 Ft

COREtec intenzív tisztító

A folyamatosan tiszta padlóért csíkok nélkül. Rendszeres karbantartáshoz.

A COREtec Intensive Cleaner eltávolítja a régi védőrétegeket és a makacs szennyeződéseket. Alkalmas minden COREtec padlóhoz. Használata az első alkalom után 6 havonta ajánlott (szükség szerint gyakrabban). Használja a COREtec Daily Cleanert a napi padlótisztításhoz. Foltok és csíkok vannak a padlón? Használja az Intensive Cleanser-t, és távolítsa el a régi termék maradványait.

7199 Ft

Folteltávolító

A folteltávolító egy speciálisan kialakított ragasztó-, folt- és szennyeződéseltávolító, mint pl. tinta, cipőkrém, filctoll, golyóstoll, kozmetikumok, zsírok, olajok, diszperziós festékek, lakkok és vízálló ragasztómaradványok minden COREtec padlóra.

8039 Ft

Tisztító készlet

A csomag tartalma: 1x COREtec napi tisztító, 1x COREtec intenzív tisztító, 1x folteltávolító

19899 Ft

Katalógusok

Termékvastagság:

15 mm

Tanúsítványok

Különbözünk másoktól. Lakásokra, házakra élettartam garancia! Beltéri levegőminőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk – megfelelnek a legszigorúbb kritériumoknak – padlófűtés esetén sem kerülnek nemkívánatos anyagok a levegőbe

Lakóhelyiségre élettartam garancia, üzlethelyiségre 10 év garancia
US Patent – ​​szabadalmaztatott COREtec vinyl padló
CE tanúsítvány
Certifikát A+ kvalita ovzdušia v interiéri
A+ tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségről
Green Guard arany tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségről
Tanúsítvány az ólommentességről
Tanúsítvány a ftalátmentességről
EC1 tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségről
DIBt tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségről
AgBB tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségről
Extra tartós felület
Felhasználási terület fokozott igénybevételnek kitett irodahelyiségek
Felhasználási terület erős igénybevételnek kitett ipari helyiségek

Gyakran Ismételt Kérdések

További válaszokért válasszon kategóriákat.

Vásárlás

A vinyl padlók legújabb generációja!

Többrétegű, 100%-ban vízálló, szilárd prémium minőségű padló parafa alátéttel az egészséges élettérhez, életre szóló

garanciával!

A COREtec a parketta és járólapok új generációja.

A COREtec kompozit vinyl padló több rétegből áll. Ez a kompozit vinyl padlóburkolatok legújabb generációja. A tetején

egy felső réteg található, amely ellenáll a padló sérülésének. Akril és korund keveréke. A terhelés akár 33/42 – az

irodahelyiségek nagy terhelése. A felső réteg alatt egy dekoratív vinyl réteg található – ez a minta, amit lát. Ez alatt a

réteg alatt található a lap magja, ami kb.50% szűz vinylből és kb.50% kőből áll. Ezt a magot a gyátró a US Floors

szabadalmaztatta. Nem nedvszívó és nagyon stabil. És végül ott van a parafa réteg. A padlóburkolat biztosítja a

közvetlenül betonra vagy anhidridre történő lerakás lehetőségét, aminek nem kell 100%-os állapotban lennie,

kerámialapra vagy régi padlóra, mert 2fm-enként akár 4 mm-es egyenetlenségeket is elbír. Nem kell az alapot csiszolni,

szintezni stb., így időt és pénzt takarít meg!

Igen. A gyártó ún. szűz vinylt használ gyártáskor – nem tartalmaz lágyítót vagy oldószert, mint a hagyományos vinyl padlók. A COREtec vinyl padlóburkolatok a legszigorúbb beltéri levegőminőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, mint például A+, ólommentes, ftalátmentes, Green guard gold, EC1 stb. A katalógusaink hátsó oldalain vannak feltüntetve. Tehát, ha a házban vagy lakásban padlófűtés van, a kompozit vinyl padlóburkolatok nem bocsátanak ki semmilyen anyagot a levegőbe – magyarán a vinyl padló nem lesz büdös a beltérben.

A COREtec kompozit vinyl padlóburkolat valóban 100%-ban vízálló! A mag körülbelül 50% követ tartalmaz. És az összes többi réteg sem nedvszívó. Ezért a bejárati rész, a folyosó, a konyha, a fürdőszoba nem jelent problémát. Nem árt neki a vörösbor, a ketchup, a sós víz stb. Tekintse meg extrém tesztünket – nincs deformáció, nincs duzzadás!

Vigyázat! Az, hogy a COREtec padlóburkolat 100%-ban vízálló nem jelenti azt, hogy nedves burkolatra is lerakható. A nyomás a lapok deformációját okozhatja és a nedves burkolaton penész jelenhet meg!

 Természetesen a lamella minden oldalán klick rendszer van, mert ez egy ragasztást nem igénylő padlóburkolat! A természetes parafa alátét minden lap része, így nem kell másik alátétet vásárolnia! Kattinton az extrém tesztre a vízben 2017.10.-től

 

Igen. A padlót 400m2-ig (20x20m) lehet a helyiségek közötti dilatációs hézag nélkül telepíteni – nincs profil vagy küszöb, nincs magasságkülönbség a szobák között! A vinyl padló alkalmas bejárati területekre, folyosókra, konyhákba, fürdőszobákba, zuhanyzókba, különféle helyiségekbe, mint például edzőterem, szauna, télikert, pezsgőfürdővel vagy medencével ellátott szoba stb. A kompozit vinyl padlóburkolat minimálisan zsugorodik vagy tágul a lapok stabil rétegeinek köszönhetően. A kerület mentén elegendő min. 6 mm-es dilatációs hézagot hagyni, amelyet a szegélylécek eltakarnak, ugyanis az építőanyagok mint például a falak és az aljazok dolgoznak.

Igen. A kompozit vinyl padlóburkolatok 0,55 mm vastag kopóréteggel rendelkeznek, amelynek kopásállósága 33/42. Alkalmas nagyforgalmú irodahelyiségekbe.

A gyártó élethosszig tartó garanciát vállal a vinyl padlóburkolatokra, ami azt jelenti, hogy az Ön padlója megfelel arra a célra, amit szolgál. Például a lapok nem esnek szét az élettartam alatt, a 0,55 mm-es kopóréteg nem hámlik le a dekor rétegig, nem lesznek hézagok a lamellák között, miközben az aljzat egyenetlenségeinek tűréshatárai megmaradnak, és nem lesznek folyadéknyomok a felületen. Kereskedelmi helyiségekben a garancia 10 évre korlátozódik, mivel a terhelés sokkal nagyobb, mint magánhasználatban.

Igen. A vinyl padlóburkolat speciális rétegekkel rendelkezik, amelyek lágyabbá teszik a felületet, így kényelmesebb rajta járni. Az izületei már nem fognak szenvedni. A kő, amely a padló magjában van, a szoba hőmérsékletétől melegszik, és ezért melegebb, mint a laminált, vagy fa padló és melegebb a hagyományos vinyl padlóburkolatoknál. A hőt is magába gyűjti, mint egy cserépkályha.

Igen. A kompozit vinyl padlóburkolatot 20 fokos hőmérsékleten ideális lerakni. A kompozit vinyl padlóburkolat viszont a fűtetlen vagy nagyon meleg helyiséget is elbírja. Ha azonban a hőmérséklet nulla fok alatti vagy 65 fok feletti, akkor a kompozit vinyl padlóburkolatot a teljes felületen speciális ragasztóval kell ragasztani, hogy ne deformálódjon.

Nem. A kompozit vinyl padlóburkolat stabil és erős, ezért nem követi az aljzatot. Minden lap része a parafa alátét. Egyszerűen tartsa be az aljzat egyenetlenségi tűréshatárát 4 mm / 2fm. Az alap szabályt be kell tartani: stabil, száraz és egyenes aljzat.

A COREtec lapok egyes rétegeinek és a stabil magnak köszönhetően nagyon stabil padló, nem szükséges akklimatizálni. A padlót azonnal telepítheti. Mert az idő pénz!

Igen. Függetlenül attól, hogy a gyerekek mit öntenek a kompozit vinyl padlóra, vagy a háziállatok ürüléket hagynak-e a padlón, az Ön kompozit vinyl padlója mindent elbír. A kompozit vinyl padló egy meleg padló, így gyermekei imádni fognak játszani rajta.

Igen. A 8 mm vastagságú kompozit vinyl padló 20 dB-t, az 5 mm vastagságú vinyl padló pedig 17 dB-t nyel el. A zajcsökkentés a lapokat alkotó egyedi rétegeknek köszönhető.

Igen. A felület könnyen tisztítható, nem szívja be a szennyeződéseket, a kompozit vinyl padlók elektrosztatikus kialakításúak.

Igen. A kompozit vinyl padlóburkolatot a falra is felragasztjuk.

 

Igen. A háttérvilágítással rendelkező lépcsőre is felragasztjuk, vagy az Ön igényeinek megfelelően meghajlítjuk a kompozit. vinyl padlót.

Igen. A COREtec padlóburkolattal megegyező mintájú, tömör, ajtót tudunk készíteni Önnek.

 

Jelenleg több mint 250minta áll rendelkezésünkre, ami nem csak a fa minták, hanem a halmintázatok, kövek és csempe utánzatok fantasztikus választékát jelenti. Különböző méretű lapok állnak rendelkezésre, amelyek vagy a nagy fapadlót imitálják, vagy méretükben közel állnak a járólaphoz.

Az alapszabályt be kell tartani: stabil, szárad és egyenes talaj. A COREtec kompozit vinyl padlóburkolat minden típusú padlófűtésre alkalmas, legyen szó melegvizesről vagy elektromosról.

A párazáró megakadályozza a víz bejutását a parafa alátét pórusaiba, ahol fennáll a penészképződés veszélye az aljzaton. Ezenkívül a víz nyomással negatív hatással lehet a klick csatlakozásra, amely idővel deformálódhat.

 Ezért mindig úgy állítsa be az aljzat szárítási programját, hogy az aljzat 21 nap alatt kellően megszáradjon. Nedvességmérővel ellenőrizze a maradék nedvességtartalmat, és szükség esetén szárítsa az aljzatot a helyiség további intenzív fűtésével és szellőztetésével.

Igen. A kompozit vinyl padlóburkolattal megegyező színű szegélyléceket, dilatációs profilokat, záróprofilokat és lépcsőprofilokat kínálunk.

Büszkék vagyunk országos kiskereskedelmi hálózatunkra, ahol ezeket a különleges padlóburkolatokat kínáljuk.

Nem, sajnos nem. A szakkereskedői hálózatunkon keresztül előnyben részesítjük a teljes körű szolgáltatást és szaktanácsadást.

Attól függ, hogy melyik kompozit vinyl padlóburkolatot választja. Az általános tartalék 10-15%.

Legyen szó padlóról, tapétáról vagy festékről, mindig jobb, ha több van, mint amennyire szüksége van, mintha többre lenne szüksége, mint amennyije van. Javasoljuk, hogy a szükséges m2 mennyiségnél 10-15%-kal többet vásároljon, hogy megvédje magát a lerakáskor keletkezett hibáktól vagy más előre nem látható körülménytől.

CERAtouch® COREtec stone vásárlás

Klick rendszerű járólap fuga nélkül. Kerámiahatású ásványi úszópadló! Ez a COREtec stone kollekció.

Többrétegű, 100% vízálló prémium kerámiahatású ásványi úszópadló parafa alátéttel az egészséges életmódhoz,

élethosszig tartó garanciával!

A COREtec fenti egyedi jellemzői a CERAtouchra is érvényesek. A kerámia hatású ásványi úszópadló azonban a

COREtec-től eltérően 8 rétegből áll. Egyedülálló tulajdonsága a CERAguard, üvegszálak és ásványi mag. A tetején

van egy felső réteg, amely karcállóságot biztosít a padlónak – hőgyanta – CERAguard felső réteg. A greslaphoz

hasonlóan a CERAtouchot is csak nehezen lehet megkarcolni ! A terhelés akár 34/42 – a legmagasabb terhelés az

irodahelyiségek esetében. A felső réteg alatt egy dekoratív vinyl réteg található – a minta, amit lát. Alatta egy szűz vinyl

réteg található, amely stabilitást és puhaságot biztosít a lapoknak. Ezt követi egy üvegszálas réteg, amely rendkívüli

stabilitást biztosít. E réteg alatt található a 100% ásványi mag. Magnézium-oxidot tartalmaz, amelyet a magnézium

kőzetből vonnak ki. A mag nem nedvszívó és nagyon stabil. Ezt ismét egy üvegszálas réteg és egy vinyl réteg követi a

lap stabilitása miatt. Végül ott van a parafa alátét. Biztosítja, hogy a kerámiahatású padló telepíthető közvetlenül betonra

vagy anhidritre, amelynek nem kell 100%-os állapotban lennie, kerámia vagy régi padlóburkolatra is, mivel a kerámia

hatású padlóburkolat akár 4 mm/ 2fm egyenetlenséget is elbír. Az aljzatot nem kell csiszolnia, szinteznie stb., így időt és

pénzt takarít meg !

A kerámia hatású ásványi úszópadló melegebb, könnyebb és csendesebb, mint a kerámia lap vagy a járólap. Nem fog

megrepedni, és nem kell fugázni – U-fózolás. A különböző sarzsok nem jelentenek színkülönbségeket. A CERAtouch

lapok egyenesek és nincsenek rajta dudorok, mint a kerámialapok esetében. Rendkívüli stabilitás jellemzi. A telepítés

bármilyen felületen lehetséges, legyen az régi kerámialap, régi padló vagy repedezett beton. Nincs felesleges költség,

por és kosz! 400m2 (20 x 20m) lerakás egyben, a szobák közötti dilatációs profilok vagy küszöbök nélkül. A kerámia

hatású padlóval azonos színű szegélylécek. Gyors kattintással történő telepítés integrált parafa alátéttel időt és pénzt

takarít meg!

Jelenleg 36 minta áll rendelkezésünkre, ami fantasztikus választékot jelent, valamint a minták és a 3 lapméret

kombinálásának lehetőségét. Van kisméretű járólap, nagyméretű járólap és egy standard lapméret.

Telepítés

Igen. A különböző méretű szilárd lapok lehetővé teszik az „úszó telepítést” a különböző meglévő aljzatokra. A klick

csatlakozású lerakás egy átlagos szerelő számára is megoldható a telepítési útmutató szabályainak betartásával.

Természetesen nem. A helyi kereskedő szívesen nyújt szakszerű telepítési szolgáltatást. A kattintásos lerakással a

költségek alacsonyabbak maradnak, mint sok más típusú padlóburkolat esetében.

Egy kalapács, egy fűrész és a húzóvas elengedhetetlen. Erősen javasoljuk az ékek és műanyag vágásra alkalmas

pengével ellátott fűrész használatát. A többi lényeges dolog, amit kéznél kell tartania, egy ceruza, kréta és egy

mérőszalag.

100%-ban vízálló lapok és járólapokat otthonának bármely helyiségében telepíthetőek, a pincétől a legfelső emeletig. A

COREtec egy beltéri termék, és beltérben kell tárolni/beépíteni, 13° – 29°C közötti hőmérsékleten tartva.

Igen. Az 5 mm-es COREtec vinyl padló hőellenállása mindössze 0,027 K/W m2. A 8 mm-es COREtec vinyl padló

hőellenállása 0,066 K/W m2. A CERAtouch úszó kerámia hatású padlóburkolat hőellenállása 0,0295 K/W m2. Ezek

kiváló paraméterek, mivel nem haladják meg a 0,15 K/W m2-t, így a padlóburkolataink kiváló hőátadó képességgel

bírnak. Jó hír az is, hogy a padlóburkolataink alkalmasak az aljzatba épített melegvizes és elektromos padlófűtéses

rendszerekhez is! Az aljzatba nem beépített elektromos rácsok esetében kérjük, tájékozódjon a fűtőtestek gyártójánál,

hogy a padlóburkolataink alkalmasak-e a használatra. Az alátét fontos paraméterei: 350 kg/m3 és legfeljebb 3 mm

vastagság. A részletes utasításokat és tanácsokat a telepítési útmutatóban találja.

Nem, a padlóburkolatunkat beltéri használatra tervezték. Amennyiben a padlóburkolatunkat kültéren helyezi el, a

termékre vonatkozó garancia érvényét veszti.

A legjobb, ha az aljzatot teljesen kiszárítja, különösen padlófűtés esetén. Az anhidridet át kell csiszolni, hogy az öntés

után a felületen kialakuló „héj” ne akadályozza a száradást. A nedves aljzaton fennáll a penész kialakulásának veszélye,

amit mindannyian tudunk, hogy nem jó dolog, ha penész van az új házukban. Ha nem biztos benne, hogy az aljzat elég

száraz-e, akkor használjon párazárót. Padlóink parafa alátétet tartalmaznak, amely pórusokkal rendelkezik, és amelyből

a víz nem tud kijutni, mivel a víz felfelé nyomódik, ahogy párolog. A padló és a fal között pedig hagyjon 1 cm-es

dilatációs hézagot szegélyléc nélkül, hogy az aljzat fokozatosan ki tudjon száradni. A részletes utasításokat és

tanácsokat a telepítési útmutatóban találja. Továbbra is érvényes az az elv, hogy az aljzatnak szilárdnak, száraznak és

egyenesnek kell lennie!

Igen, min. 6mm, mert a falak is dolgoznak.

Gondozás

Először porszívózza fel és törölje le a port a padlóról. Távolítson el minden laza szennyeződést és kavicsot. Ezután

tisztítsa meg a padlót enyhén nedves felmosóval és COREtec tisztítószerrel. Bútorok, vagy más nehéz tárgy

áthelyezésekor mindig használjon alátétet vagy nehéz kartonpapírt a bútor alá.

Egyszerűen seperje le vagy törölje fel a padlót száraz felmosóval, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől, portól és

kavicsoktól. Kerülje a piszkos felmosórongyokat, mivel azok olyan nyomokat hagyhatnak, amelyek idővel tompíthatják

az úszó padló fényét. Az alaposabb tisztításhoz ph-semleges tisztítószerre van szükség, ezért ne használjon olyan

termékeket, mint a padlófényesítő. Javasoljuk a napi tisztítószerünket, amely egy friss illatú, gyorsan száradó és magas

koncentrációjú tisztítószer. Napi tisztítószerünk a padlótisztítás közben eltávolítja a szennyeződéseket, és új külsőt

kölcsönöz a padlónak. Nem hagy nyomokat, így megmarad az eredeti megjelenés. A rendszeres mélytisztításhoz a

COREtec intenzív tisztítószert javasoljuk. Kövesse a címkén található utasításokat. Minden nedves tisztítás előtt mindig

porszívózzon fel, vagy távolítsa el a szennyeződéseket.

Ne használjon forgó pálcás porszívót kemény felületeken. Soha ne használjon gőztisztítót, mivel a nagy hő hatására a

vinyl bevonat hullámosodhat és leválhat. Ne használjon fényesítő termékeket.

Mint más padlófelületek esetében, itt is papír- vagy szövetkendővel a lehető leggyorsabban fel kell törölni a kiömlött

nedvességet. Szükség szerint öblítse le vízzel, és szárítsa meg. A beszáradt foltokat gyengéd súrolással és vízzel

történő öblítéssel kell eltávolítani. A nedvességet törölje fel. 

A makacs foltokra speciális folteltávolítót fejlesztettünk ki. A folteltávolító egy speciálisan kifejlesztett szer, amely a

padlóburkolatainkról eltávolítja a ragasztót, foltokat és szennyeződéseket, mint például tinta, cipőkrém, filctoll, golyóstoll,

kozmetikumok, zsír, olaj, diszperziós festékek, lakkok és vízálló ragasztómaradványok. Ne használjon mosószereket

vagy súrolószereket, mivel ezek a matt nyomokat hagyhatnak.

Nem. Soha ne használjon gőztisztítót, mivel a nagy hő hatására a vinyl bevonat hullámosodhat és leválhat. Ne

használjon fényesítő termékeket.

A padló vagy a padlóburkolat károsodásának legnagyobb oka a szennyeződések és a kavicsok okozta kopás. Ha
lehetséges, használjon belépőszőnyegeket a bejáratoknál és az ajtóknál. Ha a belépőszőnyegeket közvetlenül a
padlóburkolatra helyezzük, használjunk latex- vagy gumialátét nélküli szőnyegeket az esetleges foltok elkerülése
érdekében. Használjon tartós padlóvédőket a nehéz bútorok, székek és asztalok alatt. Használjon megfelelő
árnyékolást, mivel a közvetlen napfény miatt a padló színe idővel kifakulhat. Végül, de nem utolsósorban, a padlót a
COREtec Daily Cleanerrel tisztíthatja. Tisztítószerünk kifejezetten a mindennapi tisztításhoz alkalmas, friss illatú,
gyorsan száradó és magas koncentrációjú tisztítószer.

A vinyl padlók nagyon tartós felületűek, ennek ellenére, ha karcolások vannak rajta, nézze meg, hogyan távolíthatja el
azokat a Dr.Schutz spray és toll karceltávolító készlettel.