Környezetbarát parketta fa felhasználása nélkül. A parketta új generációja. Extra hosszú és széles lapok 15 mm vastagságban, csúcsteljesítménnyel

Szenvedélyünk az autentikus, természetes megjelenés széles választékának biztosítása, hogy Ön kifejezhesse azt, ami Önt jellemzi. A termékinnováció kitartó folytatásával – beleértve a mikrofózolt éleket, a továbbfejlesztett lakkozott fazettákat és az Embossed in Register technológiát – az elérhető legvonzóbb formaterveket és textúrákat hozzuk létre.

Ha ebből a kollekcióból választ padlót, melegséget és erőteljes megjelenést választ. A kivételesen hosszú lapok legalább 2,10 méter hosszúak és 15 mm vastagok. Az extra vastag, 0,8 mm-es kopórétegnek köszönhetően ezek a nemes padlók kiváló eredményeket érnek el a kopás- és ütésállóság tekintetében.

XLend-assets-Korok

Extra vastag természetes alátét

VMinden padlónkhoz egyedi parafa alátétet rögzítünk. Miért? Melegebb, csendesebb és könnyen telepíthető a meglévő kemény felületekre, tökéletesen elrejti az aljzat egyenletlenségeit.

Ez az egyik legfenntarthatóbb anyag. A parafát a paratölgyről szedik amit kb. 10 évente újra lehet gyűjteni anélkül, hogy a fa károsodna.

Természetes megoldás, amely az Ön otthona vagy cége számára csak előnyt jelenhet:

  • Hozzáadott hangszigetelés
  • Kényelmes és melegebb padló
  • Természetes védelem a penész ellen
  • Nincs szükség külön alátétre
  • Elnyeli az aljzat tökéletlenségeit

Extra hosszú és széles, extra szilárd

Tulajdonságok

Kategóriájában a legjobb kopásállóság

Egyszerű telepítés

Akklimatizáció nem szükséges

Rendkívül stabil

elektrosztatikus teljesítmény

csökkenti a zajt

bármilyen felületre történő telepítés

100% vízálló

háziállatok esetén is alkalmas

padlófűtéshez és hűtéshez is alkalmas

Termékek

Nyitvatartás

Tájékoztatjuk, hogy bemutatótermünk 2023.03.28.-tól 2023.03.31.-ig zárva tart. 2023.március 29 – április 2 között az Otthon Design 11. Otthonteremtési szakkiállításon veszünk részt a HUNGEXPO területén. Szeretettel várjuk a G pavilon 204A standnál.