Közösségi hálózatok

Softline

Fa teraszrendszer láthatatlan rögzítése

Fenntartható, egyszerű, de technikai szempontból is jól bevált és világszerte elismert rendszer.

A Softline® a Vetedy által 2001 óta feltalált, gyártott és szabadalmaztatott, 100%-ban láthatatlan rögzítésű teljes fa teraszrendszer.

vetedy-softline-fotka-1

Láthatatlan, törhetetlen, tartós

A Softline® rendszer világszerte bevált és partnereink által tesztelt rendszer 2000-ben forradalmasította a teraszok világát. A műszaki kompozit kötőelemek, a stabilitásuk miatt kiválasztott egzotikus fafajtákkal és a Veteda saját gyártási folyamatával kombinálva rendkívüli tartósságot biztosítanak a Softline® rendszernek.

A béke gyönyörű választása.

SIMA ÉS TÖKÉLETES FELÜLET

A deszkák a gerendákhoz és egymáshoz való rögzítési módja hosszú élettartamot, valamint sima és tökéletes, szálkamentes felületet biztosít, hogy a fán való mezítlábas járás a legnagyobb élményt nyújtsa.

A Softline® rendszer garantálja a kültéri parketta minőségét. Teraszaink első osztályú minősége lehetővé tette számunkra, hogy átnevezzük őket „kerti padlóknak”.

Erdőgazdaságból

Végezetül, kerti padlóburkolataink a világ jól kezelt erdeiből származnak, általában FSC® és OLB jelöléssel az afrikai fajok esetében, VLK jelöléssel az indonéziai faanyagok esetében és ibama (Brazil Erdészeti Hivatal) jelöléssel a brazíliai erdők esetében. Az általunk importált faanyagra az EUTR/FLEGT-rendelet vonatkozik.

vetedy-softline-fotka-2

Előnyök

100% LÁTHATATLAN RÖGZÍTÉS

A TERASZ, VALAMINT A TERASZ SZÉLEI ÉS ÉLEI 100%-BAN LÁTHATATLAN MÓDON, UGYANAZOKKAL A KÖTŐELEMEKKEL VANNAK RÖGZÍTVE.

TELJES RENDSZER

A VETEDY RÖGZÍTŐELEMEKET IS ÉS A TERASZLAPOKAT IS FORGALMAZ, BIZTOSÍTVA AZ ÖSSZES TERASZELEM KOMPATIBILITÁSÁT ÉS MINŐSÉGÉT.

ELTÁVOLÍTHATÓ

A SOFTLINE® RENDSZER LEHETŐVÉ TESZI BÁRMELY DESZKA GYORS ÉS EGYSZERŰ ELTÁVOLÍTÁSÁT ÉS CSERÉJÉT.

TARTÓSSÁG

A DESZKÁNAK A SZERKEZETTŐL VALÓ ELVÁLASZTÁSA, A KÖTŐELEMEK MŰSZAKI KOMPOZIT ANYAGA, A GYÁRTÁSI FOLYAMAT ÉS A TERVEZETT FAANYAG MINŐSÉGE A SOFTLINE® TERASZRENDSZERNEK RENDKÍVÜL MEGNÖVELT TARTÓSSÁGOT BIZTOSÍT.

FÖLDRAJZI KOMPATIBILITÁS

A VETEDY VÁLLALAT VILÁGMÉRETŰ TAPASZTALATAI AZT MUTATJÁK, HOGY A SZERELÉSI ÚTMUTATÓ SZERINT MEGFELELŐEN TELEPÍTETT SOFTLINE® TERASZ BÁRMILYEN FÖLDRAJZI ELHELYEZKEDÉSRE ALKALMAS.

Termékek

Softline® rendszer

A kerti és medenceteraszok forradalmi rendszere.

A Softline® rögzítés egy forradalmi rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a deszkákat rögzítő csavarok rejtve maradjanak, ezáltal javítva a szerkezet szilárdságát (nincs több gyenge pont a táblán vagy a csavar elvágása) és esztétikáját, amely tökéletesen homogénné vált.

A Padouk, Merbau, Ipe, Cumaru és Teak kivételes fafajtáinkat a legkülönbözőbb és legváltozatosabb éghajlati viszonyokhoz tökéletesen alkalmazkodó műszaki tulajdonságaik miatt választottuk ki.

Az átlagosan 13%-os (+/- 2%) nedvességtartalomra szárított fatermékeink tökéletesen ellenállnak a rothadásnak (1. tartóssági osztály és 4-5. használati osztály) mindenféle vegyszeres kezelés nélkül, és a külső körülményektől függetlenül nagyon stabilak. A padouk, egy afrikai fafajta, kivételes műszaki minősége és modern színe miatt került kiválasztásra. Kamerunban állítják elő. A Jaya és a Teak ázsiai fafajtákat Indonéziában állítják elő.

Az általunk kiválasztott fafajták előnyei

Katalógusok

Szerelés

A Softline teraszburkolat szerelési útmutatója

Teraszpadló gondozása

  1. Mint minden kültéri faanyagot, az Ön fából készült teraszpadlóját is legalább évente egyszer meg kell tisztítani, hogy olyanok maradjanak, mint új korukban. A karbantartást néhány lépésben végezzük:
  2. Először nedvesítsük be a teraszt vízzel
  3. Ezután távolítsa el a felesleges vizet
  4. Kenje be a teraszburkolatot VETEDY tisztítószerrel
  5. Polírozza fel a teraszburkolatot
  6. Végül öblítse le a teraszburkolatot, távolítsa el a szennyeződéseket.
  7. Száradás után a terasz újra úgy néz ki, mintha új lenne.

Fedezze fel a Technideck®-et

Fedezze fel a Technideck®-et, az alumínium szerkezetre rejtett rögzítéssel telepített teraszrendszert.